The Basics of Nebulizer Usage



Особи, які мають родичів, що страждають на астму або тих, хто розробив дорослої астми, можливо, необхідно навчитися використовувати розпилювач. Розпилювачі є апарати, які сприяють кращому інгаляції ліки, які призначені для полегшення респіраторних захворювань, наприклад астму, легеневі захворювання і т.д. Хоча є інгалятори, які здаються більш зручними, існують важливі причини, чому деякі люди краще реагують на розпилювачів, наприклад, діти і старі люди потребують розпилювачів, оскільки вони не можуть використовувати інгалятори ефективно свої власні.

Розпилювач це пристрій, що складається з джерела стисненого повітря пов'язане з чашкою, як інструмент, за допомогою якої трубах ліки вливають. Кубок, до речі, додається до мундштук, в який астмою пацієнт вдихає в. Розпилювач потім змінити медицини в тумані форму, яка у свою чергу, подорожі вглиб дихальні шляхи пацієнта, тим самим, забезпечуючи комфорт на проблеми з диханням.

Крім розуміння того, яким небулайзера роботу, знаючи, види розпилювачів також є важливим аспектом, щоб дізнатися, якщо ви дійсно хочете дізнатися, як використовувати розпилювач. Існує так званий ультразвукової розпилювач і компресор небулайзер. Хоча обидва типи мають такий же ефект, ультразвуковий розпилювач називається працювати швидше і більш ефективно, як вона здатна виробляти тонку тумани. Це відбувається тому, ультразвукові розпилювачі використовувати вібрацію для перетворення медицини у той час як компресор небулайзера використовувати стиснене повітря.

Нижче наведені звичайні дії, як використовувати розпилювач, що, безумовно, буде корисна для першого разу хворих на астму або для людей, які мають близькі з астмою:

1.

Найперше, що вам потрібно зробити при використанні небулайзера необхідно додати лікар рекомендував кількість рідкого ліки в чашку, яка є частиною небулайзер. Взяти до відома, що ліки повинні бути налив тільки під час атаки і не раніше, - іншими словами, це не дуже добре, запас медикаментів в чашу до фактичного використання. У тому випадку, якщо потрібна більш одного рідкого ліки, підтвердити з лікарем, якщо цим слід окремо або, якщо обидва ліки можуть бути змішаними, і як один.
2.

Після заливки медицини в чашку, то наступним кроком, як використовувати розпилювач призначений для покриття чаші, а потім додайте свою трубку в компресор. Після цього, включите компресор, а потім, як тільки ви побачите туман виходить з мундштука, нехай пацієнт вдихає його. Доручити хворого глибоко дихати, щоб мати можливість правильно вдихати всіх парах.

Пам'ятайте, що зазвичай займає десять хвилин до двадцяти хвилин для пацієнта досвід легкість від їх труднощі дихання. Це також вимагає, щоб переконатися, що небулайзер і всі його деталі правильно стерилізувати перед використанням, щоб запобігти бактеріальне забруднення, яке може зробити стан хворого гірше. Крім знаючи все про кроки, про те, як використовувати розпилювач, ви також повинні знати, що побічні ефекти, як швидке серцебиття і переляк можуть виникнути після застосування небулайзер.

Related Posted to “The Basics of Nebulizer Usage”